dimecres, 5 de desembre de 2012

Sempre ens quedarà el facebook

Durant el mes de novembre els tallers van arribar al CEIP Llorenç Riber de Campanet. Nins i nines de primer cicle d'educació primària van exposar diferents problemes que ens afecten i junts pensaren idees per solucionar-los. El major problema que trobaren era com fer arribar els nostres missatges de canvi al major nombre de persones... fins que un alumne de primer ens va donar  la solució: Cal compartir per facebook les nostres idees i utilitzar més el wassup.Qui vol compartir?A 3er i 4rt de primària treballàrem a partir dels Drets Universals dels Infants per donar llum a les nostres bombetes amb lluminoses i enginyoses idees. També van aportar un suggeriment a la campanya: a veure si era possible que abans del 2015 vingués qualcú de l'ONU a explicar-nos com van aquests objectius i si s'han pogut posar en pràctica alguna de les seves idees "revolucionàries"


La fada Terra va compartir mig matí amb els nins i nines de P-3 i mirant els estels, rebent massatges i abraçades, olorant les flors i deixant un llum a la nit juntament amb l'aroma de sugus, aigua, sucre i menta, aconseguírem una poció màgica per solucionar els problemes del món.
 Les idees aportades per nines i nins de P-4 i P-5 van arribar de la mà dels seus maletins per solucionar els problemes del Senyor Món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada